El coronavirus ha variat definitivament la forma de treballar dels equips i l’Espanyol no és cap excepció. Presa de temperatura a l’arribada a la Ciutat Esportiva Dani Jarque, mesures de seguretat excepcionals i entrenaments individualitzats supervisats per l’entrenador Abelardo Fernández i pels seus col·laboradors. El que té més feina és el preparador físic Jaume Bartrés, que aquest dies se li planteja un repte ingent, ni més ni menys que posar en marxa un equip que ha de sortir del pou de la classificació quan es reprengui el campionat de Lliga.

 

Resistència, força i gimnàs

L’equip treballa en quatre grups diferents en quatre franges horaries durant el matí. Combinen els exercicis de resistència amb els de força i després fan altres tasques específiques al gimnàs. El d’aquest dijous ha estat el quart entrenament de la setmana, un període de temps que serveix al quadre tècnic per readaptar els futbolistes a les rutines d’entrenament que havien perdut sobtadament arran de la declaració de l’estat d’alerta.

 

Matias Vargas, dels més afectats

El davanter argentí Matias “Monito” Vargas és un dels jugadors que s’està dedicant més. El futbolista, tot punt d’honor, ha estat infectat per la covid-19 i ara s’hi deixa la pell per aconseguir el to físic desitjable per quan es pugui tornar a competir.

 

Oier, Marc Roca i Campuzano, recuperats

El porter Oier Olazábal, el centrecampista Marc Roca i el davanter Victor Campuzano ja estan totalment recuperats de les lesions que arrossegaven abans de l’aturada. Aquest dies s’entrenen al mateix nivell que els seus companys a la Dani Jarque.