El FC Barcelona, campió Copa del Rei handbol
@FCBHandbol

El Barça d’handbol ha aconseguit la 23a Copa del Rei de la seva història després d’imposar-se al Conca per 34 a 18. Era la sisena final consecutiva dels blaugrana i el sisè títol seguit de Copa

Dues parts molt diferents

El Barça no ha pogut marcar les diferències en el primer període. El Conca ha plantat cara i els primers parcials han estat molt igualats. Tant, que al descans era un ajustat 16 a 12 per a l’equip de Xavi Pascual.

La mitja part ha anat bé al conjunt blaugrana. Als 10 minuts de la represa, el Barça ja guanyava per 24 a 14. Aquesta diferència de 10 gols ha fet que l’equip jugués més tranquil i hagi estat capaç de deixar el Conca amb només sis gols. Al final, victòria per 34 a 18 i un nou títol per al Barça. I Gonzalo Pérez de Vargas, considerat el millor jugador de la final.

Gonzalo Pérez de Vargas, MVP de la final
@FCBHandbol

A un pas de la perfecció

Amb el triomf a la Copa del Rei, el Barça ha aixecat el sisè títol aquesta temporada. Després d’aconseguir la Lliga, la Copa Asobal, la Supercopa Asobal i la Supercopa de Catalunya i la Super Globe, a l’equip de Xavi Pascual només li queda un títol per fer el set de set: la Champions. En aquesta competició, l’equip està classificat per als quarts de final.