Mourad el Bannouri i Miriam Ortiz han estat els guanyadors de la Cursa El Corte Inglés que s’ha celebrat per diferents carrers de la ciutat. 46283 atletes han pres la sortida per convertir aquesta prova en la més multitudinària de la ciutat.

Bon ambient i bones marques

La Cursa de El Corte Inglés és, per davant de tot, una festa. Són molts els que hi participen amb ganes de gaudir d’un matí de diumenge caminant per la ciutat i poder passar per espais tan emblemàtics com l’estadi olímpic Lluis Companys. Però també hi ha, com no, els que hi participen amb l’objectiu d’aconseguir una bona marca en els 10 quilòmetres.

Corredors acabant la Cursa El Corte Inglés
@LaCursaECI

I els que ho ha fet més ràpidament han estat Mourad El Bannouri amb un temps de 32 minuts i 15 segons i Miriam Ortiz amb una marca de 38 minuts i 20 segons. En categoria masculina, el podi l’han ocupat Mohamed Zarhouni i Mohamed el Ghazouany. En noies, al costat de Miriam Otiz han arribat Meritxell Soler i Marina Bagur.

El Bannouri i Ortiz, vells coneguts a Barcelona

Els dos guanyadors de la Cursa del Corte Inglés són uns habituals de les proves atlètiques. Mourad El Bannouri i Miriam Ortiz ja van ser els més ràpids a la Cursa de la Mercè, disputada el setembre del 2018.

I l’any 2016, l’atleta del marroc i la corredora barcelonina ja van aconseguir adjudicar-se la Cursa del Corte Inglés.  Això sí, aquest cop tots dos atletes han millorat les marques aconseguides fa 3 anys.

Què en pensen els participants?