L’Europa ha donat la sorpresa al municipal de l’Hospitalet i han aconseguit el triomf per 0 a 2. Els de David Vilajoana encadenen quatre victòries consecutives al campionat.

Un Europa molt superior al líder

La primera part entre tots dos equips ha estat molt igualada i amb poques ocasions de gol. Riberencs i escapulats han mostrat moltes precaucions en els primers 45 minuts. A la segona part, i després d’una gran oportunitat de l’Hospitalet, l’Europa ha aconseguit el primer gol. Jordi Martínez ha aprofitat una pilota a la frontal de la petita per fer el 0 a 1.
I un minut més tard, l’ocasió de gol ha estat per a l’Hospi, però la pilota s’ha estavellat al pal de Priego i el mateix porter ha salvat sobre la línia de gol. Era el minut 57. Però qui ha trobat el gol ha estat l’Europa. Passada de la mort d’Elo i Alfons Serra amb un xut al pal llarg ha fet el 0 a 2.

L’Europa encadena la quarta victòria consecutiva després d’imposar-se a l’Ascó,  la Pobla de Mafumet i el Sants, anteriorment.

La valoració de David Vilajoana

Xavi Molist, destituït

Després de la derrota davant l’Europa i d’encadenar tres jornades sense guanyar, el CE l’Hospitalet ha destituït el tècnic Xavi Molist. Durant el partit s’han escoltat crits de dimissió per part de l’afició local. Molist va arribar fa dues temporades a l’Hospi, procedent de l’Horta.