El Sants s’ha imposat al Martinenc per 3 a 2 en el derbi de la Tercera Divisió. Ha estat un enfrontament molt emocionant i amb moltes ocasions de gol, sobretot a la primera part. Un gol de penal ha donat els tres punts a l’equip de Tito Lossio.

Primera part amb molts gols

El Martinenc ha tingut la primera ocasió clara de gol, però Yamandú ha estat un partit més, clau en la defensa santsenca. L’ensurt ha donat ànims als de Tito Lossio i Sergio Navarro ha aconseguit l’1 a 0, al minut 13. Però el Martinenc, que vol acabar la temporada donant una bona imatge, ha empatat tres minuts més tard amb un gol de Marçal.

Amb l’1 a 1, les ocasions han continuat. I al minut 36, Joel avançava al Martinenc aconseguint l’1 a 2. Però avui, a l’Energia, era un dia per veure gols i Gala, sis minuts més tard ha fet l’empat a 2. Resultat amb el qual s’ha arribat al descans.

A la segona part, penal per al Sants i victòria

La segona part ha tingut un guió semblant. Però un penal quan quedaven 15 minuts per acabar el partit, l’ha transformat Gaudioso aconseguint un triomf vital per al Sants i enfonsant, una mica més, el Martinenc.

El Sants torna a aconseguir una victòria després de perdre la setmana passada, de penal, davant l’Europa per 1 a 0 amb un gol de penal a l’últim minut del partit. En canvi, el Martinenc torna al camí de la derrota després d’empatar a l’última jornada amb la Pobla Mafumet.