Barça campió Supercopa
@FCBarcelona

El Barça d’handbol segueix acumulant títols. Aquest cop els blaugrana han aixecat la Supercopa Asobal. És la segona copa que guanyen els de Xavi Pascual, després d’imposar-se a la Supercopa de Catalunya.

El Barça ha dominat la final des d’un bon inici. El treball defensiu ha estat clau per obrir escletxa en el marcador. A més, els blaugrana han pogut córrer al contraatac i, per tant, marcar gol amb relativa comoditat. La màxima diferència a la primera part ha estat de sis gols.

A la segona part ha continuat la mateixa tònica. Els locals, el Logronyo-La Rioja, han intentat escurçar diferències, però el Barça ha estat superior i no ha donat opció. Al final, 27 a 35 i els blaugrana que sumen el segon títol en aquest inici de temporada.