El Barça s’ha proclamat campió de la Copa Asobal després de superar el Bidasoa Irún per 23 a 37. Els blaugrana revaliden el títol, l‘any passat van guanyar l’Ademar de Lleó.

La crònica del partit

Era la vuitena final de la Copa Asobal per al Barça i aquesta també vindrà cap a Barcelona. El Barça Lassa s’ha imposat al Bidasoa d’Irun per 23 a 37. Els blaugrana no han volgut patir en cap moment de l’encontre. I per això han posat la directa des d’un bon inici. Al primers cinc minuts, els de Xavi Pascual ja guanyaven per 0 a 4. Una distància que al descans ja era d’11 gols i un 7 a 18 en el marcador.

A la segona part, la mateixa dinàmica. La piconadora blaugrana no s’ha aturat. Homes com Mortensen o Victor Tomás perforaven sense parar la porteria basca. Al final el resultat de 23 a 37 ha deixat ben clara la diferència actual entre el Barça i la resta d’equips de la lliga espanyola. Avui qui ho ha comprovat ha estat el Bidasoa.