L’Espanyol B ha caigut davant el Vila-real B en un partit en el qual els blanc-i-blaus han estat millor que els castellonencs, però que han acabat perdent per 0 a 1.

L’Espanyol B ho intenta tot

L’equip de David Gallego ho ha intentat tot per quedar-se amb els tres punts, però el Vila-real ha marcat al minut 8 de partit i aquest gol li ha permès emportar-se la victòria de la Ciutat Esportiva Dani Jarque. El gol d’Adrián ha estat tot el que han necessitat els de la Plana per guanyar.

L’Espanyol B, en canvi, ha tingut diverses ocasions en la primera part, però ni Manchón, ni Doncel han estat encertats de cara a porteria. A la segona part, les coses haurien pogut canviar. Un penal a Doncel l’ha desaprofitat Campuzano, que ha vist com Joan Femenías li endevinava el xut.

El filial blanc-i-blau ha tingut dues ocasions molt clares com dues rematades de Bermejo i Lluís, que s’han estavellat al travesser de la porteria visitant.

Amb aquest derrota, l’Espanyol B encadena la segona derrota consecutiva a casa després de perdre amb l’Atlètic Balears fa dues setmanes.