El Reial Club de Polo femení ha guanyat l’Atlètic Terrassa per 3 a 2, en un partit on ha hagut de remuntar un marcador advers i ha patit per mantenir l’avantatge.

Inici amb marcador advers

Al primer quart, les visitants s’han avançat contra pronòstic amb un gol de Maria Gestí i han causat problemes al Polo. Fins al descans, el domini del partit ha estat altern i les barcelonines no han gaudit de gaires ocasions de gol.

Tercer quart de remuntada

Després del descans, l’equip barceloní ha aconseguit capgirar el marcador i posar-se al davant, gràcies als gols de Verbuggen i Marta de Mir. Al darrer període, Verbuggen ha signat el seu doblet i ha fet el tercer gol del Polo. Tot i això, les terrassenques no s’han rendit, i han ajustat el marcador amb un gol final de Maria Gestí.

Propera parada: Club de Campo

La següent jornada, el Polo vistarà el Club de Campo, líder de la Divisió d’Honor femenina d’hoquei sobre herba. El Polo és el segon classificat de la lliga, a vuit punts de l’equip madrileny.