El Barça B ha empatat amb el Cornellà (2-2) un partit que els blaugrana guanyaven per 0 a 2. Un gol de Carlos Esteve, al minut 88, ha fet que els dos equips s’hagin repartit els punts al Nou Municipal de Cornellà.

Una primera part pels blaugrana

El partit ha començat amb retard per uns problemes a la porteria defensada pel Cornellà, però tan bon punt ha començat a rodolar la pilota s’han vist les intencions d’un equip i l’altre. El filial buscant dominar a través del joc de posició i els locals buscant una contra aprofitant la seva velocitat.
La primera oportunitat ha estat tot al contrari. El Barça B ha robat una pilota i han sortit com llamps conduïts per Riqui Puig. El petit migcampista ha trobat a Mujica que ha enviat la pilota al travesser després que un defensa la desviés. La rèplica del Cornellà ha estat instantània. Pep Caballé s’ha trobat una centrada a l’àrea petita però no ha pogut dirigir la rematada. Encara no s’havia arribat als 10 minuts i tots dos equips ja havien avisat del seu perill.

Lesions als dos equips

L’enfrontament s’ha refredat de cop amb la lesió de Monchu. El 10 blaugrana ha rebut un cop al genoll i, tot i que ha intentat continuar, ha hagut de ser substituït amb llàgrimes als ulls. El seu lloc l’ha ocupat Carles Pérez. El següent a caure ha estat Manucho. L’angolès s’ha torçat el turmell i també ha hagut de deixar el terreny de joc.

Lesió Monchu del FC Barcelona B

Collado avança el filial

Els de Pimienta han aprofitat que el Cornellà encara no havia fet entrar el substitut de Manucho per avançar-se gràcies a Collado. El blaugrana ha definit dintre de l’àrea després de rebre una assistència Wagué. El mateix Collado ha tingut el segon, però després de regatejar el porter ha creuat massa la pilota.

Wagué eixampla la diferència

El Barça B ha seguit insistint i ha fet el segon a passada la mitja hora. Wagué ha retallat a la frontal i, amb la seva cama menys hàbil, ha enviat una fuetada al fons de la xarxa. La resta de la primera meitat s’ha passat amb el Cornellà generant perill a pilota aturada. Els del Baix Llobregat són uns autèntics especialistes en aquesta sort i han posat l’ai al cor als culers en tres o quatre ocasions.

Celebració jugadors FC Barcelona B

Passa endavant del Cornellà

El pas per vestidors no ha canviat el guió i el Barça hauria pogut fer el tercer mitjançant mujica. El canari no ha pogut superar un encertat Ramon en un mà a mà, ni en el següent refús. Poc a poc els locals han anat inclinant el camp cap a la porteria d’Iñaki Peña i han tingut l’1 a 2 a tocar amb una rematada de Borja al pal. L’insistència dels locals ha tingut el seu premi i el mateix Borja ha retallat distàncies al minut 70. Els verds ho han seguit intentant i han generat una ocasió rere l’altra fins que Carlos Esteve ha empatat el matx, com no, a pilota aturada. Amb els blaugrana totalment groguis, el Cornellà ha seguit buscant la remuntada però finalment s’ha hagut de conformar amb l’empat.