El Reial Club de Polo ha guanyat la Reial Societat de Tenis per 2 a 1, amb un gol a l’últim segon de David Alegre. L’equip de Carlos García Cuenca, que s’havia avançat en el marcador durant el primer quart, ha patit per superar un equip que lluita per evitar el descens.

Gran inici de partit

Els locals han començat el partit dominant i, ràpidament, s’han avançat amb un gol després d’una jugada de combinació. Tot i el domini, el Polo ha desaprofitat diverses ocasions clares de gol i el marcador s’ha mantingut fins a la segona meitat.

Eficàcia càntabra

Mentre els jugadors barcelonins desaprofitaven ocasions, la Reial Societat ha aconseguit empatar el partit, en una de les seves poques arribades a l’àrea del Polo. D’aquesta manera, l’equip de Santander s’estava enduent un punt de Barcelona, tot i que patir per no encaixar una golejada.

Així, ha arribat l’últim minut de partit, en el qual el Polo ha seguit buscant el gol de la victòria amb insistència, i l’ha acabat trobant gràcies a una rematada de David Alegre, sol dins l’àrea.

Lideratge a falta de dues jornades

Amb aquesta victòria agònica, el Polo continua liderant la Divisió d’Honor d’hoquei sobre herba a falta de dues jornades per al final de la lliga.