El Barça d’handbol continua en la línia de temporades anteriors. La Supercopa de Catalunya ha estat el primer títol de la temporada 2018-2019, però de ben segur que en vindran més. Davant el Granollers, tot i que jugava al Palau d’Esports de la capital vallesana, els de Xavi Pascual no van donar opcions i van guanyar per 25 a 43.

L’inici del matx va ser simptomàtic, amb un parcial d’1 a 6 que deixava molt clar que les coses s’havien de tòrcer molt perquè la victòria no acabés del cantó dels barcelonistes. La defensa visitant no permetia el Granollers foradar la porteria, ben defensada per Gonzalo primer i Möller després. I els atacs dels de Xavi Pascual van començar a fer més gran la diferència en el marcador fins arribar al descans amb un marcador ja aclaparador, 8 a 22.

Supercopa-catalanya-handbol-2018

El partit va quedar sentenciat a la primera meitat (8-22)

Segon temps per fer proves

La segona meitat va servir als dos conjunts per fer proves i donar minuts a jugadors nous i joves per tal que agafin els automatismes que han de fer-se efectius de cara al nou curs. Cal destacar l’actuació anotadora molt coral. Anderson va fer sis gols, però Entrerríos i Aleix Gómez en van marcar cinc. Lenne i Fabregas, quatre cadascun. Els blaugrana van tenir un màxim avantatge de 20 gols, 11 a 31, que es va maquillar en els minuts finals. El resultat, però, va ser igual d’aclaparador,  victòria clara per 25 a 43.

supercopa catalunya handbol 2018

Víctor Tomàs, amb el títol de campió de la Supercopa de Catalunya 2018

Domini blaugrana a la Supercopa de Catalunya

El Barça ha sumat un nou triomf en una competició que no coneix un altre guanyador que no sigui el club blaugrana. Des que l’any 2012 la Federació deixés d’organitzar la Lliga dels Pirineus, amb participació d’equips francesos, sempre s’ha imposat el Barcelona al Granollers a la final. De moment, es manté aquesta superioritat en una competició que obre la temporada 2018-2019. El proper títol en joc, la Supercopa d’Espanya contra el Balonmano Ciudad de Logronyo, competició que es disputarà a la capital de La Rioja.