@FCBHandbol

El FC Barcelona ha tornat a demostrar que a l’handbol espanyol no té rival. El conjunt de Xavi Pascual s’ha imposat al Logronyo per 28 a 24. Els blaugrana jugaran la sisena final consecutiva.

Primera part, blaugrana

El Barça ha vist com el Logronyo plantava cara als minuts inicials, però després dels 10 minuts, el Barça ja ha començat a ser funcional. Al quart d’hora d’enfrontament, els blaugrana guanyaven per 8 a 3, una diferència que s’ha ampliat fins al 17 a 10, resultat amb el qual s’ha arribat al descans.

La segona part, més conservadora

A la represa i amb un marge de set gols, el Barça ha sortit més relaxat. El conjunt de la Rioja ha retallat distàncies i quan quedaven 10 minuts per acabar només perdien per 4 gols (25 a 21). Els blaugrana, però, no s’han posat nerviosos i han acabat guanyant el partit per 28 a 24.

Després del triomf contra el Puente Genil als quarts de final, els blaugrana han fet el mateix amb el Logronyo. Ara només els queda un rival, el Conca, per aconseguir la 23a Copa del Rei.