@FCBfutbolsala

El Barça ha aconseguit el bitllet per a les semifinals de la Copa d’Espanya després de vèncer l’Osasuna. Els blaugrana es disputaran el bitllet a la final amb ElPozo Múrcia aquest dissabte a les 19.00. Tots dos equips es van enfrontar a la final de la passada edició, que va acabar guanyant el Barcelona.

Bon inici blaugrana

El Barça ha començat el partit de la millor manera, ja que ha fet dos gols als vuit primers minuts. Els autors de les dues primeres dianes dels blaugrana han estat Marcenio i Sergio Lozano. L’Osasuna ha tractat de reaccionar-hi, però la bona actuació en defensa del Barça i les aturades de Juanjo han permès que el 2-0 es mantingués fins al descans.

Adolfo revifa els blaugrana

L’inici del segon temps ha estat tot el contrari del primer. Sergio Lozano s’ha hagut de retirar del terreny de joc a causa d’una lesió. Tot seguit, Araça ha fet que l’Osasuna retallés la distància a tan sols un gol. No obstant això, la reacció blaugrana ha estat immediata i Adolfo ha fet el tercer gol del Barça un minut després. L’Osasuna ha buscat igualar el partit a la desesperada i ha optat per utilitzar un porter jugador. Però, els blaugrana s’han defensat amb solvència i han materialitzat un triomf que val un passi a semifinals.