@FCBarcelonaB

El Barça Atlètic ha aconseguit un empat per 1-1 contra el Lugo a l’Estadi Anxo Carro. Pau Víctor, per part del Barça, i Nacho Quintana, per al Lugo, han estat els autors dels gols. Amb aquest punt, el conjunt de Rafa Márquez se situa a la cinquena posició d’accés a play-off amb 27 punts, mentre que el Lugo cau fins a la setena posició amb 26.

Dos gols en un quart d’hora i empat al marcador

El partit ha començat amb els dos equips molt ben situats sobre la gespa de l’Anxo Carro. Nacho Quintana ha trigat 10 minuts a avançar el conjunt local amb un xut creuat al qual no ha pogut respondre Marc Vidal. El partit no ha donat un respir i el Barça Atlètic ha empatat mitjançant el seu “killer”, Pau Víctor, quatre minuts després del gol del Lugo. L’atacant blaugrana ha desviat la pilota després d’un xut d’Aleix Garrido per posar l’1 a 1 al marcador. El duel s’ha calmat després d’un inici trepidant i els dos equips han optat per no córrer riscos, tan ofensivament com defensivament.

El conjunt de Rafa Márquez ha pogut fer l’1 a 2 amb una arribada molt clara de Diego Percan, que no ha pogut realitzar una bona centrada dins l’àrea. Ángel Alarcón també ha tingut una bona ocasió per certificar la remuntada, però el seu xut ha marxat per sobre del travesser. La primera part ha finalitzat amb un Barça molt més connectat al partit que el Lugo, que ha optat per defensar en els últims minuts per no encaixar el segon gol.

Barça i Lugo es reparteixen les ocasions

A la represa, Mbacke ha estat a prop de fer el segon gol per al Barça amb una rematada en planxa a la sortida d’un córner. El Lugo ha intentat crear perill mitjançant una rematada de Jozabed, que s’ha quedat sol, però escorat, davant de Marc Vidal i el seu xut s’ha estavellat contra la reixa lateral de la porteria. Al minut 62 de partit, Mika Faye ho ha intentat amb un míssil des de fora de l’àrea que ha parat amb autoritat Tabuaço.

L’exculer Antonio Aranda ha creat perill amb un xut que ha aturat Marc Vidal, després d’una bona jugada personal en la primera acció que ha protagonitzat quan ha ingressat al terreny de joc. El conjunt blaugrana ha protagonitzat l’acció més clara de gol de la segona part amb un xut dins l’àrea d’Alarcón que ha aturat de manera providencial el porter portuguès a la recta final del partit. El combinat visitant també ha pogut endur-se els tres punts amb una gran rematada que ha tret sota la línia de gol Pau Víctor, reconvertit a central per salvar el seu equip.