L’Espanyol ha empatat 0-0 contra l’Alhama a la Ciutat Esportiva Dani Jarque en un partit marcat per la igualtat durant els 90 minuts de partit. Amb aquest resultat, el conjunt blanc-i-blau segueix en el lideratge de la classificació amb 26 punts, gràcies a la diferència de gols amb el Deportivo, que té els mateixos punts.

Primera part amb poc ritme

El partit entre l’Espanyol i l’Alhama ha començat amb molta igualtat, sense ocasions de gol clares per part de cap dels dos equips. El conjunt visitant ho ha intentat amb un llançament de falta llunyà, però la pilota ha marxat alta sobre la porteria del conjunt perico. L’Espanyol ha respost a la mitja hora de partit amb una gran ocasió de Lice Chamorro, però el seu xut ha marxat fregant el pal en la millor oportunitat de l’Espanyol a la primera meitat. En la recta final de la primera part, Salvador ha fet una gran aturada a un xut de Paula Moreno per deixar el 0-0 en el marcador al descans. L’Espanyol, però, ha tingut una gran ocasió en les botes de Mar Torres, que no ha pogut contactar un bon llançament amb tot a favor.

Romane Salvador salva l’empat per l’Espanyol

La segona part ha arrencat amb una ocasió molt clara de Lice Chamorro, que ha retallat a la portera a la perfecció en una gran jugada personal, però el seu xut ha picat contra el travesser. L’Alhama ha replicat a la gran oportunitat de les locals, encara que Romane Salvador ha estat molt atenta per no permetre que el marcador es mogui a favor del conjunt murcià. La portera de l’Espanyol ha tornat a aparèixer de manera providencial per evitar el 0-1 en els últims 10 minuts de partit amb una parada espectacular després d’un xut de Sara.

Travesser de Caracas al minut 92

El conjunt espanyolista ha pogut avançar-se al marcador als últims instants del partit, encara que l’Alhama s’ha defensat molt bé per evitar el gol de les locals a la sortida d’un córner. Caracas ha estat a punt de donar la victòria al combinat blanc-i-blau amb una vaselina que s’ha estavellat contra el travesser en l’última jugada del partit.