L’Europa ha empatat 0-0 a domicili contra el Badalona Futur en un partit marcat per les ocasions molt clares dels escapulats a la segona meitat. D’aquesta manera, amb aquest punt, l’Europa se situa en la tercera posició a la classificació amb 28, un més que el Badalona, que és quart.

Domini territorial i d’ocasions de l’Europa

L’Europa ha començat molt bé l’enfrontament. Al minut 3, un xut d’Adri Gené en un llançament de falta ha estat a punt de significar el primer gol de l’enfrontament. El xut, potent i col·locat, s’ha estavellat al travesser. Adri Gené també ha estat protagonista en una rematada de cap al minut 17 que ha refusat el porter local. El Badalona Futur ha provat, en un contraatac, una vaselina que ha sortit per sobre del travesser. El partit s’ha calmat molt a la recta final, amb els dos equips molt ben situats sobre la gespa i sense prendre excessius riscos en defensa i prioritzant el 0-0 al descans.

La segona meitat ha arrencat amb l’Europa monopolitzant la possessió de pilota, mentre que el Badalona ha optat per replegar molt tot l’equip al seu propi camp. Peque Polo ha tingut una bona ocasió amb una rematada de cap que ha marxat fregant el travesser. L’equip escapulat s’ha apoderat del control del partit, encara que no de les ocasions, ja que el Badalona ha estat capaç de crear perill sobre la porteria de Marc Vito en repetides ocasions amb centrades laterals.

L’Europa té ocasions per fer el 0-1

L’Europa ha reclamat un possible penal sobre Servetti al minut 70, després que el davanter uruguaià caigués dins de l’àrea. Jose Ortega ha aparegut per negar-li el gol a Adri Gené amb una parada descomunal al minut 73 de partit. Servetti ha pogut fer el 0-1 amb una bona arribada, però el seu xut ha rebotat en un defensor del Badalona. El conjunt visitant ha continuat assetjant el Badalona i Mario ha estat a punt d’inaugurar el marcador amb una rematada que ha marxat per sobre de la porteria dels locals. Adri Gené s’ha sumat a la festa d’ocasions del conjunt escapulat, encara que el seu fantàstic llançament des de fora de l’àrea s’ha estavellat contra el travesser.