El Barça necessitava guanyar per seguir tenint opcions per classificar-se per a la fase final de la Copa del Rei juvenil. L’Espanyol arribava com a líder invicte, però els derbis sempre són imprevisibles. Tot i que el domini i les ocasions han estat majoritàriament de color blanc-i-blau, el partit ha acabat amb empat a dos gràcies a un gol en el temps afegit de Carlos Sánchez. Els blaugrana s’havien avançat a un doblet de Marc Guiu. L’Espanyol ha aconseguit empatar mitjançant Jan Moreno, però Guiu ha estat el gran protagonista.

Amb l’empat, l’Espanyol manté el lideratge del grup 3 de la Divisió d’Honor juvenil i el Barça es col·loca cinquè, amb 24 punts.

Marc Guiu, decisiu

L’Espanyol, líder imbatut, amb vuit victòries i cinc empats, s’enfrontava a un Barça necessitat de puntuar. De fet, el juvenil blaugrana havia de guanyar per seguir tenint opcions per jugar la Copa del Rei. El Barça ha començat el partit amb bon peu, conscient de la importància del matx. Una passada des del mateix camp barcelonista ha provocat una errada defensiva del porter Llorenç Serred, que no ha sortit a refusar la pilota i un atent Marc Guiu ha marcat el 0 a 1 al minut 8 de partit. Els blanc-i-blaus han reaccionat i al minut 20, un mal refús del porter Yaako l’ha aprofitat molt bé Jan Moreno per fer el gol de l’empat.

L’Espanyol ha tingut cinc minuts de domini amb ocasions per desfer l’empat. Momoh ha estat el gran protagonista per part del conjunt perico i Yaako, per part blaugrana. El gol local no ha arribat i en una contra del conjunt visitant, novament Marc Guiu ha fet l’1 a 2 que ha fet avançar novament el Barça.

L’Espanyol marca a l’afegit

A la segona meitat, els jugadors de Javi Chica han buscat el gol de l’empat amb insistència. L’inici ha estat de domini perico, que han tingut fins a tres oportunitats clares com per fer el 2 a 2. Yaako i la defensa blaugrana han evitat el gol. El pas dels minuts ha fet baixar la intensitat del joc de l’Espanyol, amb un Barça que tampoc no ha creat perill de cara a porteria. L’Espanyol s’ha quedat amb un jugador menys per la lesió de Pol Garcia en el minut 82. Tot semblava indicar que el partit acabaria amb triomf del Barça, però una centrada del porter Serred en gairebé l’última jugada del partit l’ha rematada Carlos Sánchez per fer el 2 a 2 definitiu.