Torrent- Sant Andreu
@uesantandreu

El Sant Andreu ha guanyat (1-2) contra el Torrent al Municipal de Sant Gregori en un partit en què els quadribarrats han igualat a minut 49, el gol inicial del Torrent a la primera meitat i han remuntat al minut 96 amb un gol d’Albertito. Amb aquesta èpica victòria a terres valencianes, els quadribarrats continuen en zona de play-off, són cinquens amb 23 punts.

Un penal a la primera meitat condemna el Sant Andreu

El Sant Andreu ha començat molt actiu al camp del Torrent amb un bon xut d’Alexis que ha aturat Leganés al minut 7. El partit s’ha complicat per als de Xavi Molist, quan l’àrbitre ha assenyalat un penal al minut 16 favorable al Torrent que Zarzo ha transformat per posar l’1 a 0 al marcador. A partir d’aquest gol, els andreuencs no s’han trobat gens còmodes amb una molt bona pressió alta a la sortida de pilota del Torrent. Els quadribarrats ho han seguit intentant amb dos xuts d’Alexis i Iker, però no han estat encertats de cara a porteria.

El Sant Andreu remunta a la segona part

El Sant Andreu ha reaccionat molt bé a l’inici de la segona meitat. Al minut 49, Alexis ha fet l’empat per als andreuencs amb un gran gol de falta directa. Al minut 60, Iker ha marxat del camp lesionat i l’ha substituït Juanan. Els de Xavi Molist han seguit buscant el segon i han estat a prop al minut 64, però l’àrbitre ha anul·lat el gol que s’havia fet el Torrent en pròpia porteria. El Sant Andreu ha buscat el gol de la victòria als últims minuts de la segona i s’ha trobat amb el premi. Al minut 96, Albertito ha aprofitat un rebot i ha fet el segon i ha guanyat el partit per als quadribarats a l’última jugada del partit.