El primer que han fet l’entrenador del CF Muntanyesa, Dani Andreu, i Pedro García, secretari tècnic i jugador de l’equip, ha estat dedicar l’ascens a Tercera Divisió al president, Emilio Llamas.

Dani Andreu, l’entrenador de l’èxit

Dani Andreu va tenir a tocar l’ascens a Tercera el dia 9 de juny del 2018, quan entrenava el Manresa i van perdre l’eliminatòria d’ascens contra el Martinenc de Miguel López. A la Bombonera de Nou Barris s’ha tret l’espineta, la temporada que ve seurà a les banquetes dels millors equips del futbol modest del país.

Pedro García, un tres en un

Pedro García fa tres feines al CF Muntanyesa. És el secretari tècnic que ha fet una plantilla meravellosa que ha menat l’equip a la categoria que mereixia. Però el veterà futbolista encara fa dues coses més: forma part de la plantilla i quan juga aprofita els minuts i fa gols, l’ofici de tota la vida allà on ha defensat un escut. Les seves primeres paraules un cop han aconseguit pujar a Tercera per segona vegada en la història —de la primera en ara fa 10 anys— han estat per al president, Emilio Llamas, i per a la que considera la millor afició del futbol català.