Abans de les dues d’aquest dimecres i tal com va dir el president Manuel Camino a ‘btvesports’, la UE Sant Andreu ha enviat el recurs contra la decisió de la jutgessa única de la Federació Espanyola de Futbol que feia que a la classificació final del grup català de Tercera Divisió el St. Andreu acabés quart en comptes de tercer.

Resposta aquest divendres mateix

Davant la imminència de l’inici dels entrenaments dels equips classificats per disputar el play-off d’ascens a Segona B, la Federació Espanyola es compromet a resoldre abans del divendres  29 de maig a les dues de la tarda els recursos que hagi rebut.
Així doncs, el Sant Andreu ja sabrà si acaba tercer, com passava abans que li traguessin els tres punts del partit contra La Pobla per alineació indeguda de Josu Rodriguez, o quart classificat, com diu la jutgessa, i ha de jugar contra l’Hospitalet la semifinal del play-off.

El “gol average”, motiu de discrepància

El Sant Andreu també discuteix el criteri seguit per classificar l’Europa davant d’ells a la Lliga regular en el moment de l’esclat del coronavirus.
Els andreuencs entenen que si els treuen els tres punts contra La Pobla, el Sant Andreu i l’Europa tindrien els mateixos punts, 50, però llavors entenen que prevaldria el “gol average” particular, 0 a 2 al Nou Sardenya en l’únic derbi disputat que faria que l’equip de Mikel Azaparren fos el tercer classificat.
L’argument dels quadribarrats en el seu escrit és que “en el grup V s’ha establert el criteri del ‘gol average’ general, però en canvi en altres grups de Tercera Divisió s’ha fet servir el particular”.
Foto: Judit Andreu

 

El Tribunal Administratiu de l’Esport

La directiva del Sant Andreu entén que tenen raó a l’hora de demanar el retorn dels punts contra La Pobla i també pel que fa a la mitjana de gols, per això diuen en un comunicat que “defensarà els seus interessos per totes les vies possibles i presentarà un recurs al Tribunal Administratiu de l’Esport (TAD) contra la resolució del comitè de competició de la Federació Espanyola de futbol”. El TAD és un òrgan que depèn del Consell Superior d’Esports.