Aitor Egurrola jugarà una temporada més defensant la porteria del Barça d’hoquei, serà la 23a al primer equip i suma 25 anys a la disciplina del FC Barcelona. Quan escrigui les seves memòries podrà dir que les va veure de tots els colors, fins i tot la suspensió de la temporada per una pandèmia causada per un virus letal conegut com a coronavirus.

L’escut del Barça forma part del meu cos

No ho podia dir d’una manera més entenedora, Aitor Egurrola, “El pop”, ha definit la seva relació amb el Barça dient això:

Egurrola – 73 Barrufet – 71

El porter ja té categoria de mite blaugrana, amb la Lliga d’enguany ja suma 73 títols i és el jugador més llorejat de la història del club, no de la secció, de tots els equips i esports del Barça. David Barrufet, l’exporter del Barça d’handbol, en tenia 71 quan va retirar-se.

Toni Miró, el mànager de l’hoquei blaugrana

Toni Miró va ser jugador del Barça i ara ocupa un despatx que a la porta diu que és el mànager de la secció. Considera que amb Aitor Egurrola i Sergi Fernández el Barça continuarà tenint la temporada que ve la millor porteria de l’hoquei patins mundial.

 

22 de 26 faltes directes aturades

Aquesta temporada Egurrola encara ha jugat millor que l’anterior, diuen les estadístiques. Egurrola ha encaixat 26 gols, 1,44 per partit pel 1,67 per partit de la temporada 2018-2019. Ha aturat tres dels quatre penals que li han llançat i, atenció a la dada, ha avortat 22 de les 26 faltes directe que ha rebut. Amb uns registres així és normal que el Barça el vulgui tenir més temporades sota els pals.

 

Els fills són uns “pesats”

Durant aquest confinament, Aitor Egurrola s’ha entrenat a casa i una de les sessions les va fer amb els seus fills en braços. El porter va penjar-ho a Twitter i l’anècdota va ser molt celebrada pels seus seguidors i companys d’equip.