Aitor Egurrola més títols amb el barça

Aitor Egurrola és el jugador del Barça que més títols ha guanyat de la història del club. El porter de la secció d’hoquei patins acumula un total de 72 copes com a blaugrana.

Egurrola, un jugador de rècord

Egurrola acumula aquests 72 títols, després que aquest diumenge guanyés amb el Barça la Lliga Catalana. D’aquesta manera, El Pop, tal com se’l coneix, va superar David Barrufet, el porter del Barça d’handbol retirat l’any 2010, amb el qual estava empatat a 71 títols. Una vegada més, el braç dret del capità del Barça d’hoquei patins va tornar a aixecar una copa. El podi blaugrana de jugadors amb més títol el tanca el capità del barça d’handbol Víctor Tomás amb 66.

22 anys al primer equip

Egurrola, de 39 anys, juga la seva 22a temporada amb el Barça, amb el qual va debutar l’any 1998. En tenia 18 i feia tres temporades que militava a la base del club. El llistat de títols que ha aconseguit fins ara és magnífic i encara té corda per seguir-ne guanyant. La gesta que ha aconseguit agafa volada quan es veu que la secció d’hoquei blaugrana suma 124 títols i Egurrola ha estat present en 72 enfrontaments, el 58 % de la copes. Aquests són tots els títols que ha aixecat Egurrola amb el Barça.

El Pop encara pot seguir acumulant títols i, per tant, engrandir la seva llegenda. Aquest curs, per exemple, podria guanyar la Supercopa d’Espanya, l’Ok Lliga, la Copa del Rei i l’Eurolliga.