obrer fàbrica

Després de més d’una setmana amb el confinament total de la població pel coronavirus, aquest dimarts, 14 d’abril, s’aixecarà la mesura a Catalunya, un dia després que a la resta de l’estat, i podran tornar a la feina aquells treballadors que no es consideren de serveis essencials. Això vol dir que podran tornar a obrir les empreses i comerços que ho podien fer el 14 de març, dins de l’estat d’alarma.

Quines mesures seguir per tornar a treballar?

  • Repartiment de mascaretes al transport públic: La Generalitat entregarà mascaretes a partir de dimarts, 14 d’abril, i també dimecres, 15 d’abril, a la població a diverses estacions de transport públic. Hi haurà Mossos d’Esquadra que custodiaran els voluntaris de la Creu Roja que les repartiran a la gent. Es distribuiran un cop s’hagi validat el bitllet. L’objectiu és que les persones que vagin en transport públic facin servir la mascareta, que ha de cobrir la boca i el nas, i també la utilitzin a la feina. Es demana que els usuaris del transport prenguin una distància social d’entre 1,5 i dos metres. Protecció Civil explica que no hi haurà repartiment a totes les estacions, i només n’hi haurà a les més importants, on conflueixen més línies i on passa més gent.

 

[vc_section][vc_row][vc_column][vc_text_separator title=”t’interessarà saber…” color=”black”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/3″][card btv_post_id=”614727″ btv_term_id=””][card btv_post_id=”611795″ btv_term_id=””][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/3″][card btv_post_id=”614721″ btv_term_id=””][card btv_post_id=”614359″ btv_term_id=””][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/3″][card btv_post_id=”600132″ btv_term_id=””][card btv_post_id=”615243″ btv_term_id=””][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row][/vc_section][vc_row][vc_column][vc_separator color=”black”][/vc_column][/vc_row]