La Lliga

Continua la lluita entre la Lliga i la Federació Espanyola de Futbol. Aquest dilluns la Lliga, en un comunicat, després de la reunió de la Comissió Delegada, ha informat que denunciarà el president i el secretari de la federació davant el Consell Superior d’Esports. La denúncia es produeix arran que l’òrgan federatiu suposadament fes pública una gravació d’àudios després d’una reunió de la comissió de seguiment de la crisi del coronavirus entre la Lliga, l’AFE i la mateixa federació.

La Lliga deixarà d’anar a la comissió de seguiment de la covid-19

La patronal del futbol presentarà aquesta denúncia perquè entén que hi pot haver abús d’autoritat i que la gravació i posterior filtració, sense el seu permís, atempta contra la dignitat i el decòrum esportius.

L’entitat que dirigeix Javier Tebas creu que la filtració d’aquests àudios a la premsa “va ser sesgada i interessada”, per tant ha decidit que no anirà més a la pròximes reunions convocades per la Federació Espanyola de Futbol de la comissió de seguiment de la covid-19. El que sí que farà la Lliga serà mantenir el contacte amb la federació dins la comissió de seguiment.

En el comunicat també s’informa que segueix treballant en un protocol d’actuació per al retorn dels entrenaments dels equips.