samsung mobile world congress

Un dels gegants tecnològics, Samsung, manté per ara la participació al Mobile World Congress 2020 (MWC) malgrat l’amenaça del coronavirus, segons ha pogut saber betevé. La companyia sud-coreana diu que “fa un seguiment de prop del desenvolupament del virus” i que segueix totes les instruccions de l’OMS i de les autoritats sanitàries sobre la prevenció de la malaltia i prenen les mesures pertinents.

Justament aquest dilluns la companyia asiàtica Sony ha dit que suspèn la presència al MWC al·legant que “com que col·loquem la seguretat dels nostres clients, aliats, mitjans i treballadors al capdavant en termes d’importància, hem pres la difícil decisió de no exhibir-nos ni participar en el MWC”. Amb la de Sony ja són diverses les empreses que han fet marxa enrere i no participaran en la la fira com ara Amazon, després de la sud-coreana LG, la companyia sueca de telefonia Ericsson la nord-americana Nvidia.

L’organitzadora del MWC, GSMA, ha reforçat les mesures de seguretat, tot i que insisteix que no hi ha cap perill pel coronavirus.