MWC

El gegant de la venda en línia Amazon ha anunciat que no serà al Mobile World Congress de Barcelona. Una portaveu de l’empresa ha informat que “a causa del brot i les contínues preocupacions al voltant del nou coronavirus Amazon es retirarà d’exhibir i participar en el Mobile World Congress 2020”.

Tot i la crida a la calma que van fer aquest divendres les autoritats sanitàries catalanes i la insistència de l’alcaldessa, Ada Colau, que el congrés es podrà desenvolupar amb normalitat, aquesta és ja la quarta empresa que cancel·la la presència a la cita tecnològica després de la sud-coreana LG, la companyia sueca de telefonia Ericsson i la nord-americana Nvidia.

El mateix dia que s’anunciava una nova baixa, l’organització del congrés, la GSMA, ha anunciat que reforçarà les mesures de seguretat pel coronavirus i impedirà l’accés al congrés a totes les persones procedents de la zona de Hubei. Al mateix comunicat ha assegurat que la cita mundial més important se celebrarà a Barcelona durant les dates previstes, del 24 al 27 de febrer.