Fira de Barcelona Gran Via

Brots verds de recuperació entre el març i l’abril. El president de Fira de Barcelona, Pau Relat, creu que notarem “un punt d’inflexió espectacular” pel que fa a la tornada a la normalitat. Ho ha dit en un acte al Palau Macaya, on ha apuntat que l’arribada de més vacunes permetrà recuperar l’activitat econòmica ben aviat.

En la mateixa línia ha parlat la consellera del Banc d’Espanya, Núria Mas, que també creu que el 2021 serà l’any de la recuperació i “serà ràpida. Amb l’arribada de les vacunes i dels fons europeus, ho notarem abans del que ens pensem”.

ISE, Mobile i Automibile Barcelona, a punt

Pau Relat ha recordat que Fira de Barcelona ja treballa amb l’horitzó d’acollir grans salons abans de l’estiu, quan pronostica que al voltant del 50 % de la població ja estarà vacunada. A principis de juny se celebrarà per primer cop a Barcelona el congrés audiovisual ISE. A finals de juny arribarà el Mobile i, a principis de juliol, l’ Automobile Barcelona, que serà el primer obert al públic no professional. El president de Fira espera una tardor “amb certa normalitat” pel que fa al nombre de congressos.