Barcelona sumarà una fira més a partir del 2021. Segons ha pogut confirmar betevé, Fira de Barcelona està a punt de tancar un acord per portar a la ciutat l’ISE, la fira líder mundial del sector audiovisual i les tecnologies d’integració de sistemes. La fira se celebra ara a Amsterdam i ho farà fins a l’any 2020. En la darrera edició, va rebre més de 80.000 visitants, amb un increment de prop de l’11 % respecte a l’ISE 2017.

Els organitzadors de la fira ja han anunciat les dates de celebració de l’esdeveniment a Barcelona: es farà del 2 al 5 de febrer de 2021, unes setmanes abans de l’altra gran saló que Barcelona acull al febrer, el Mobile World Congress, que acostuma a fer-se a finals de mes. La suma dels dos esdeveniments suposaria un impacte econòmic molt important per a la ciutat. Barcelona té contracte amb el Mobile fins al 2023.

L’alcaldessa Ada Colau ho ha confirmat en una entrevista a la Cadena Ser on ha dit que és “una excel·lent notícia”, ja que es tracta del congrés més important del món en l’àmbit de l’audiovisual. Ha explicat que fa temps que Fira de Barcelona estava treballant per traslladar aquest congrés a la ciutat, perquè fins ara s’ha celebrat a Amsterdam i segons l’alcaldessa el recinte els havia quedat petit. En aquest sentit, Colau ha ressaltat el lideratge de Barcelona com a ciutat de fires. Ha remarcat que l’audiovisual és un “sector estratègic que pot generar moltes sinergies” igual que el Mobile World Congress.