Saló del Nobu Hotel

El Nobu Hotel Barcelona obre portes aquest dijous, 19 de setembre. De moment, no hi veurem Robert de Niro. L’actor és també empresari hoteler i un dels propietaris de la firma Nobu Hospitality que ara obre el seu primer establiment a Barcelona. És un dels projectes previs a la moratòria hotelera i s’ubica a l’antiga Torre Catalunya, on fins ara també hi havia un hotel que s’ha reformat de dalt a baix per acollir el projecte. L’hotel de luxe estarà coronat amb el que també serà el primer restaurant Nobu de la ciutat. Un restaurant de cuina japonesa des d’on es podrà gaudir de vistes de 360 graus sobre el mar i la ciutat.

Com és l’hotel

El Nobu Hotel Barcelona té 259 habitacionssuites i una suite Nobu de 150 metres quadrats a la planta 22. De cara al 2020 l’hotel també obrirà un balneari, un saló i sis sales de reunions. L’hotel és fruit de l’aliança entre Nobu Hospitality i Selenta Group, el grup immobiliari i hoteler propietat de Jordi Mestre, des de fa uns mesos president del Gremi d’Hotels de Barcelona.

El Nobu de Barcelona

L’hotel també serà la seu del primer restaurant Nobu a Barcelona i tercer a l’estat espanyol després d’instal·lar-se a Eivissa i Marbella. S’ubicarà a l’última planta i els visitants gaudiran de vistes de 360 graus de la ciutat. El restaurant seguirà la filosofia del xef Nobu Matsuhisa, però adaptarà la proposta culinària als ingredients locals amb el xef Hervé Coutort. L’espai culinari disposa d’una sala principal amb capacitat per a 200 comensals, un sushi bar i una cuina oberta des d’on veure la funció del xef. Els clients també podran triar viure una experiència al Matsuhisa’s Table, una estança privada per a sopars íntims. La proposta es completa amb el bar Kozara, amb una carta de tapes locals i japoneses i el Nobu Cafe.

Estrena amb oferta

Per donar-se a conèixer, l’hotel posa una oferta a disposició a totes aquelles persones que s’hi vulguin allotjar aviat. Es tracta d’un preu per habitació de 250 euros, més barat del que hi haurà habitualment, amb esmorzar inclòs; i el menú Omakase del xef a 80 euros sense begudes.