quan cobrar loteria nadal 2022

T’estàs preguntant a partir de quan es poden cobrar els dècims de la Loteria de Nadal 2022? Si has estat agraciat amb un premi en el sorteig del 22 de desembre, ja sigui un gran premi com la grossa o un de menor, has de saber que el mateix dia de la rifa pots rebre els diners i tens tres mesos de marge per sol·licitar el premi. T’expliquem a continuació tot el que has de saber.

Cobrar la Loteria de Nadal 2022 el mateix 22 desembre

Les butlletes del sorteig de la Loteria de Nadal del 2022 que estiguin premiades es poden cobrar a partir de les 18 h del mateix 22 de desembre. Hi ha tres mesos de marge per rebre els diners i, per tant, tens temps fins a les 18 h del 22 de març del 2023.

Un cop passi aquest període, es perdrà el premi en cas que no s’hagi cobrat abans i no es podrà reclamar.

El cobrament del premi es fa immediatament

El pagament del premi s’efectua de forma immediata i les entitats financeres no podran cobrar cap tipus de despesa, recàrrec o comissió.

On cobrar la Loteria de Nadal el 2022?

Si el premi no supera els 2.000 euros, es pot anar a qualsevol administració de loteria. En el cas que la xifra sigui igual o superior a 2.000 euros, haurà de dirigir-se a les entitats bancàries concertades per cobrar-ho a través d’un xec o una transferència.

Hi ha una altra opció. Dirigir-se a una de les delegacions territorials de Loteries i Apostes de l’Estat. Sempre s’ha de dur el DNI i la butlleta.

Què vols saber de la Loteria de Nadal 2022?