numeros pedrea loteria nadal

La Loteria de Nadal 2023 és una de les cites més assenyalades per molts ciutadans, que esperen que el sorteig els esquitxi amb milers d’euros. Hi ha els grans premis, com la grossa de Nadal, el segon premi i el tercer premi. Però també hi ha els coneguts com a premis menors o petits (en castellà, pedrea), en què es donen 1.000 € per sèrie i 100 € per dècim. Hi ha milers de números al bombo, però més d’un miler opten a un d’aquests premis menors.

El total, hi ha 1.794 números que tenen un premi de 100 € per dècim (1.000 € per sèrie). Tots els números cantats pels nens que extreuen les boles del bombo són números menors, excepte els dels cinc grans premis. En aquests últims casos, els cantants anuncien el premi amb una tonalitat musical diferent.

Com saber els números premiats dels premis menors?

Si no segueixes en directe el sorteig de la loteria i vols consultar si el teu número forma part dels premis minoritaris de 100 € per dècim, pots consultar el web oficial de Loteries i Apostes de l’Estat i escriure-hi el teu número. De forma immediata et dirà si ha resultat premiat!

Quants números hi ha dins del bombo a la Loteria de Nadal?

Amb motiu del sorteig de la Loteria de Nadal, hi ha en total 100.000 números dins del bombo, cadascun dels quals té un total de 172 bitllets (amb diferents sèries).

Què són els premis menors de la Loteria de Nadal?

Els premis menors de la Loteria de Nadal són el que en castellà es coneix popularment com a “pedrea”.

“Pedrea” en català: com n’hem de dir?

En català, per referir-nos a la “pedrea” podem dir “premis menors” o “premis petits”, que són tots aquells que queden fora dels cinc grans premis de la Loteria de Nadal.

Com comprovar els premis menors de la Loteria de Nadal?

Per comprovar els premis menors o qualsevol altre número premiat, pots accedir al web de la Loteria de Nadal 2023.