quan comprar loteria nadal 2022

Encara falten uns mesos per al sorteig de la Loteria de Nadal 2022 que, com marca la tradició, se celebrarà el 22 de desembre al Teatre Reial de Madrid. Alguns jugadors esperen a última hora per comprar el seu dècim, mentre que d’altres aprofiten les vacances d’estiu per fer-se amb alguna butlleta que els permeti provar sort el dia de la rifa. A continuació et detallem quan es pot comprar la Loteria de Nadal 2022.

La Loteria de Nadal 2022, ja a la venda

Les administracions de loteria venen dècims per al sorteig de la Loteria de Nadal 2022 des del 5 de juliol. En total, Loteries i Apostes de l’Estat distribuirà 180 milions de dècims a un preu de 20 euros. Els compradors podran adquirir el seu número als punts de venda autoritzats i, més endavant, també ho podran fer per internet. De moment, aquesta darrera opció no està disponible.

Fins quan es podrà comprar Loteria de Nadal 2022?

Els bitllets per a la Loteria de Nadal 2022 estaran a la venda fins al 21 de desembre, unes poques hores abans del sorteig. Es podran comprar a les administracions fins a l’hora del tancament i per internet fins a gairebé la mitjanit. Recorda triar sempre punts de venda autoritzats per Loteries i Apostes de l’Estat per evitar estafes.

Anunci d’estiu de la Loteria de Nadal 2022

A un mesos per a l’estrena del tradicional anunci de la Loteria de Nadal 2022, Loteries i Apostes de Catalunya ha fet un espot estiuenc per anunciar que ja estan a la venda els bitllets per participar al sorteig del 22 de desembre. La publicitat, ambientada en un lloc de platja, mostra un matrimoni de vacances i convida els espectadors a comprar una participació. “I si cau al lloc de vacances?“, pregunta a l’espectador.