on cobrar loteria nadal

El 22 de desembre se celebrarà el sorteig de la Loteria de Nadal 2023. Hi ha premis menors o majors i, depenent de la quantitat, es pot cobrar en un lloc o un altre. T’estàs preguntant on cobrar la Loteria de Nadal 2023? Ja t’avancem que el mateix dia del sorteig pots rebre els diners.

On i quan cobrar la Loteria de Nadal 2023

A partir de les 18 h del mateix 22 de desembre ja pots anar a cobrar la butlleta de la Loteria de Nadal que hagi estat premiada. Si el premi no supera els 2.000 €, pots anar a qualsevol administració de la Loteria. En el cas que la xifra sigui igual o superior a 2.000 euros, hauràs de dirigir-te a les entitats bancàries concertades per cobrar.

Hi ha una altra opció: dirigir-se a una de les delegacions territorials de Loteries i Apostes de l’Estat. Sempre s’ha de dur el DNI i la butlleta.

Els premis caduquen als tres mesos

El termini màxim per cobrar un premi és de tres mesos, fins al 22 de març del 2024. Passada aquesta data, les butlletes caduquen i els diners se’ls queda Hisenda. La SELAE (Societat Estatal de Loteries i Apostes) recapta cada anys un 50 milions d’euros de premis no cobrats.

Els premis inferiors a 40.000 euros estan exempts d’Hisenda i no han de tributar. Els que superin aquesta xifra se’ls retindrà el 20 % de l’import.

180 milions de dècims a la venda

En total s’han posat a la venda 180 milions de dècims i es repartiran 2.520 milions d’euros.