grossa cap any 2023

Ha arribat el dia de la Grossa de Cap d’Any 2023! El sorteig tornarà a repartir milers d’euros. Les participacions per al sorteig del 31 de desembre van posar-se a la venda ja fa mesos. En total hi ha 100.000 números distribuïts en 50 sèries, cinc de les quals són en format electrònic. En aquesta guia ràpida pots trobar tot el que has de saber sobre la Grossa de Cap d’Any 2023 (o la mal anomenada “Grossa de Nadal” per a alguns jugadors), amb la data, els premis i on comprar les participacions.

La Grossa de Cap d’Any 2023: dia i hora del sorteig

La 11a edició del sorteig de La Grossa de Cap d’Any es farà aquest diumenge, 31 de desembre, a les 12.55 h. TV3 l’oferirà en directe i el presentarà la periodista Anna Simon amb la col·laboració dels actors i humoristes Carles Xuriguera i Fel Faixedas. Ara bé, a betevé podràs seguir, minut a minut, la rifa per consultar els resultats del sorteig al moment. També t’oferirem una eina perquè puguis comprovar el número premiat!

Premis de la Grossa de Cap d’Any 2023

Loteries de Catalunya repartirà cinc grans premis al sorteig de Nadal:

  • primer premi: 200.000 € per cada bitllet (20.000 € per euro jugat)
  • segon premi: 65.000 € per bitllet (6.500 € per euro jugat)
  • tercer premi: 30.000 € per bitllet (3.000 € per euro jugat)
  • quart premi: dos quarts premis de 10.000 € per bitllet (1.000 € per euro jugat)
  • cinquè premi: tres cinquens de 5.000 € per bitllet (500 € per euro jugat)

Segons les bases del sorteig, si un número resulta premiat en més d’un sorteig, els premis sí que s’acumularan. S’exceptuen els encerts de les cinc xifres. A betevé podràs consultar els premis al moment, tan bon punt es vagin coneixent!

Com comprovar la Grossa de Cap d’Any 2023?

Aquest diumenge, 31 de desembre, a betevé podràs comprovar la Grossa de Cap d’Any 2023 amb l’eina de betevé, que actualitzarà al minut els números premiats del sorteig.

On comprar la Grossa de Nadal?

Loteries de Catalunya va començar a comercialitzar les participacions per a la Grossa de Cap d’Any 2023 fa mesos. Les pots adquirir per 10 euros en els punts de venda habituals i també a través de la xarxa de distribució complementària, formada majoritàriament per supermercats.

Si vols una combinació de números concreta, t’interessarà saber que pots demanar-la en qualsevol dels punts de venda que disposin de terminal. D’aquesta manera et podran imprimir el bitllet amb el número que més t’agradi en el mateix moment. També pots comprar la teva participació a través del web de Loteries de Catalunya.