grossa sant jordi 202

La Grossa de Sant Jordi ja té nova data: el 26 de juliol. El sorteig extraordinari no es va poder celebrar el dia previst per la crisi sanitària oberta per l’expansió del coronavirus i s’ha hagut de posposar fins aquest estiu. Els nous bitllets ja estan a la venda i es podran adquirir fins al mateix dia del sorteig. Això sí, totes aquelles participacions comprades fins al 19 de maig mantindran, també, la seva validesa. La recaptació del sorteig, així com tots els beneficis de Loteries de Catalunya el 2020, es destinaran a les persones afectades per la covid-19 a Catalunya.

La crisi del coronavirus ha afectat de ple l’activitat de Loteries de Catalunya, que a poc a poc recupera la seva activitat habitual. Des d’aquest dijous, 21 de maig, ja es comercialitzen les participacions i bitllets als establiments físics i a través del web. També s’ha reactivat la celebració dels sortejos de la 6/49 i el Trio, amb la periodicitat habitual, i el pagament de premis als punts de venda autoritzats i a la seu de Loteries de Catalunya.

Hi ha Grossa de Sant Joan 2020?

No. La Generalitat ha decidit que no hi haurà sorteig de la Grossa de Sant Joan 2020, d’acord amb el nou calendari i tenint en compte que encara no s’havia distribuït ni posat a la venda. El que sí que hi haurà és la Grossa de Sant Jordi, que se celebrarà al juliol.