La crisi del coronavirus ha obligat també a ajornar la passarel·la 080 Barcelona Fashion. L’esdeveniment se celebrarà del 14 al 17 de setembre i serà en format digital. La 26a edició de la plataforma catalana de moda, que impulsa el Departament d’Empresa i Coneixement, estava prevista inicialment per a finals de juny i començaments del mes de juliol.

Aposta per les noves tecnologies

Segons l’organització, el canvi de format -que serà digital- permetrà “donar resposta a les actuals necessitats del sector derivades de la crisi sanitària i alhora avançar-se als escenaris de futur per a la moda“. A més, des del 080 Barcelona Fashion, expliquen que ja en les darreres edicions, la passarel·la ha intensificat l’aposta per la sostenibilitat, les noves tecnologies i els nous formats d’exhibició. Amb el format digital, segueix l’empremta d’altres setmanes de la moda mundials que ja han anunciat també que es passen al format en línia.

Properament s’obrirà la convocatòria amb les condicions i requisits perquè participin dissenyadors i marques de moda en aquesta edició.