Daviz Muñoz restaurant domicili Barcelona

(ACN) El reconegut xef Dabiz Muñoz ofereix des d’aquesta setmana un servei de menjar a domicili a la ciutat. El restaurant estarà obert durant un temps limitat, malgrat que la intenció és que funcioni i es quedi de manera definitiva. “Tinc una llarga aventura no fructificada amb Barcelona”, explica el cuiner madrileny reconegut amb tres estrelles Michelin.

El menjar a domicili ha crescut molt durant la pandèmia perquè s’ha convertit en l’única via dels restaurants de mantenir, almenys, part de l’activitat.

Segons Muñoz, el problema del menjar a domicili d’alta cuina “és que no tot està pensat per arribar a les cases”. En aquest sentit, GoXO pretén saltar aquest obstacle i oferir-ho, a més, a un preu ajustat que oscil·la entre els 22 i els 30 euros per persona. Els plats es faran en un dels hotels NH de la ciutat i l’elaboració dels plats la faran cuiners que ja treballaven pels restaurants de Muñoz.

El servei a domicili estarà disponible a través de l’empresa de repartiment Glovo, que recentement ha hagut d’admetre en plantilla diversos treballadors que estaven en una situació de falsos autònoms.