Saló Ocasió 2019

(ACN) Fira de Barcelona ha comunicat oficialment la decisió de suspendre l’edició d’aquest 2020 del Saló Ocasió, prevista per a finals de novembre, a causa de la situació actual del coronavirus i la “frenada” que suposen les mesures preventives decretades recentment pel govern, que “afecten directament” la “viabilitat” de l’esdeveniment.

El director de la sala, Antoni Llopart, ha obert una “finestra d’oportunitat” de cara al primer trimestre del 2021 “si les circumstàncies i l’entorn evolucionen favorablement”. En aquesta mateixa línia, el president de la sala, Jaume Roura, ha plantejat, com a alternativa, traslladar l’esdeveniment a les sales d’exposició dels agremiats, per “mantenir l’esperit del saló desplaçat arreu del territori”.

Tot i que el saló Bizbarcelona va representar a mitjans de setembre la represa de l’activitat firal, durant aquest any s’han fet múltiples cancel·lacions i ajornaments a causa de la pandèmia. Segons experts del sector, la suspensió de fires i congressos ha provocat un impacte de 2.000 milions d’euros a la ciutat.