El portaveu de l’associació professional Elite Taxi, Alberto “Tito” Álvarez, ha assegurat aquest dilluns que el 26 d’octubre es mobilitzaran al carrer perquè s’escoltin les seves reivindicacions. Els taxistes ja van amenaçar amb mobilitzacions fa dues setmanes si no rebien ajudes de les administracions. Álvarez ha descartat de moment una vaga, però ha dit que cada dia hi ha 4.000 taxistes sense treballar i només que d’aquests es manifestin la meitat o un terç ja seria suficient.

Tito Álvarez ha dit que aquest dimarts concretaran quin tipus de mobilitzacions faran, un cop es posin d’acord amb la resta d’associacions del taxi. En aquest sentit, tampoc no ha descartat bloquejar “un tros de la ciutat” i ha defensat una mobilització continuada.

Respecte a les reivindicacions, Álvarez ha demanat ajudes sectorials dirigides al sector del taxi i una nova moratòria pel pagament dels crèdits. També ha dit que són conscients de la situació actual generada per la pandèmia del coronavirus, però ha insistit que “la fam, l’ansietat i la precarietat” també maten.