caramels cavalcada reis 2023 barcelona
Foto: Laura Guerrero

Finalment hi haurà caramels per la cavalcada de Reis 2023 a Barcelona. Ses Majestats els Reis d’Orient tornaran a repartir aquests dolços entre els assistents a la rua del 5 de gener després dos anys. Tant en les edicions del 2021 i com del 2022, no es van repartir caramels amb l’objectiu d’evitar aglomeracions a causa de la covid, que aleshores comportava milers de contagis diaris a Catalunya. De fet, l’edició del 2021 va substituir la tradicional carrossa per un espai estàtic al Parc del Fòrum.

Amb la tornada dels caramels, la cavalcada de Reis a Barcelona recupera un dels elements més tradicionals i que més criden l’atenció dels més petits. L’Ajuntament de Barcelona donarà més detalls sobre la cita durant el mes de desembre, però ja ha deixat entreveure que hi haurà carrosses noves i nous artistes!

Canvi en el recorregut de la cavalcada de Reis

Divendres passat, betevé va avançar que la pròxima cavalcada de Reis esquivarà els principals carrers i places del centre de Barcelona: enguany, les carrosses es desviaran pel passeig de Colom i el Paral·lel a causa de les obres a la via Laietana. Els treballs de transformació d’aquesta zona de Barcelona han alterat el recorregut habitual de la cavalcada.

Això què vol dir? Doncs, bàsicament, que els Reis d’Orient no passaran ni per la via Laietana, ni per les places d’Urquinaona, Catalunya i Universitat.

Notícies del Nadal 2022