cavalcada reis 2023 barcelona

La cavalcada de Reis del 2023 a Barcelona esquivarà els principals carrers i places del centre de la ciutat a causa de les obres de la via Laietana. Per això, la rua per donar la benvinguda a Ses Majestats, els Reis d’Orient, estrenarà enguany un recorregut fins ara atípic, diferent al de l’any anterior. Aquest 2023, la cavalcada no passarà ni per la via Laietana, ni per la plaça d’Urquinaona, ni per la plaça de Catalunya ni tampoc per la plaça de la Universitat, tal com ha pogut saber betevé.

Les obres a la via Laietana han provocat afectacions al trànsit els darrers mesos, amb voreres i asfalt aixecats i amb una circulació de vianants menys fluida de l’habitual a causa dels obstacles que hi ha pels treballs que han de transformar la via Laietana i els entorns. Per això, l’organització de la cavalcada de Reis del 2023 veu impossible fer passar la rua per aquest carrer de Barcelona i l’alternativa ha estat esquivar alguns punts de Ciutat Vella.

Nou recorregut: pel Paral·lel i la ronda de Sant Pau

La cavalcada començarà on ja ho va fer el 2022, a l’avinguda del Marquès de l’Argentera, a partir de les 18 h. En comptes de pujar després per la via Laietana, continuarà pel passeig de Colom i agafarà l’avinguda del Paral·lel. D’aquesta manera, s’eviten alguns dels carrers i places més emblemàtics del centre de Barcelona. Quan les carrosses arribin al Mercat de Sant Antoni, agafaran posteriorment Sepúlveda per anar cap a la plaça d’Espanya i acabar a l’avinguda de la Reina Maria Cristina, als peus de la Font Màgica de Montjuïc, pels volts de les 21 h.

Sobre altres novetats de la cavalcada de Reis del 2023, l’Ajuntament té previst donar-ne tots els detalls més endavant, el mes de desembre, abans de Nadal a Barcelona. El que sí que se sap, ara per ara, és que no s’hi preveuen aforaments limitats.

Notícies del Nadal 2022