Una tercera companyia que participa en l’edició d’enguany del Grec Festival de Barcelona ha de complir amb l’aïllament per un cas positiu de covid-19 en un dels artistes. De mutu acord amb la companyia, el Grec ha suspès les funcions de l’espectacle ‘Transverse orientation’, de Dimitris Papaioannou, que estaven previstes per a avui i demà, 13 i 14 de juliol, a la Sala Maria Aurèlia Capmany del Mercat de les Flors.

Divendres, el Grec va haver de suspendre les dues funcions de l’espectacle de circ ‘FIQ (Desperta’t)’ previstes per al cap de setmana. Aquest mateix dimarts el festival ha anunciat que suspenia també l’espectacle ‘Annobón’ per un cas de covid a la companyia.

En tots tres casos, els postius i els seus contactes directes seguiran les mesures d’aïllament marcades per les autoritats sanitàries. Com en els casos anteriors, a les persones que tinguin localitats se’ls retornarà l’import de l’entrada pel mateix sistema amb què va ser adquirida.

‘Transverse orientation’ és la nova creació, plena d’imatges potents i suggeridores, de Dimitris Papaioannou, un artista grec que procedeix del camp de les arts plàstiques, però que es va endinsar d’una manera especialment intensa en el món de l’escena no només fent de director sinó també de coreògraf, intèrpret, creador de decorats, dissenyador de vestuari i dissenyador d’il·luminació.

El Grec 2021, en directe a betevé

betevé emet algunes de les propostes més interessants del Grec Festival de Barcelona 2021, des del Teatre Grec i el Mercat de les Flors, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Barcelona i l’Institut de Cultura. Es poden seguir en directe a través de la televisió i Movistar+ (canal 160), i en servei de “streaming” a través del web i de l’aplicació (disponible per a Android i iOS), o bé en diferit, en els horaris indicats.