Cartell del Grec

Un cas de covid-19 detectat en un dels membres la companyia obliga el Grec Festival de Barcelona a suspendre les funcions de l’espectacle de teatre ‘Annobón‘, previstes per divendres 16, dissabte 17 i diumenge 18 de juliol, a l’Espai Lliure. És la segona vegada que un cas positiu fa caure les funcions del festival en menys d’una setmana. Divendres passat, el Grec va haver suspendre les dues funcions de l’espectacle de circ ‘FIQ (Desperta’t)’ previstes per al cap de setmana.

De mutu acord amb la companyia, el Grec ha suspès ara les funcions de l’obra prevista per a aquest cap de setmana basada en el text de Juan Tomás Ávila Laurel. Seguint els protocols, els membres de la companyia i els seus contactes directes hauran de seguir les mesures d’aïllament marcades per les autoritats sanitàries. 

A les persones que tinguin localitats se’ls retornarà l’import de l’entrada pel mateix sistema que va ser adquirida, fins a un mes després de la data en què hauria tingut lloc la funció.

Annobón’ és una coproducció del Grec Festival de Barcelona 2021, l’Institut del Teatre i Fora de Quadre. Aquest espectacle va obtenir el premi Adrià Gual 2020 que concedeix l’Institut del Teatre de la Diputació de Barcelona. L’obra busca recuperar la memòria oblidada amb la voluntat d’aportar al teatre una perspectiva decolonial. La peça adapta ‘Arde el monte de noche‘, una de les novel·les més reconegudes de l’escriptor guineà exiliat a Catalunya, Juan Tomas Ávila.

El Grec 2021, en directe a betevé

betevé emet algunes de les propostes més interessants del Grec Festival de Barcelona 2021, des del Teatre Grec i el Mercat de les Flors, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Barcelona i l’Institut de Cultura. Es poden seguir en directe a través de la televisió i Movistar+ (canal 160), i en servei de “streaming” a través del web i de l’aplicació (disponible per a Android i iOS), o bé en diferit, en els horaris indicats.