El Grec Festival de Barcelona ha suspès les dues funcions de l’espectacle de circ ‘FIQ (Desperta’t)’ previstes per a aquest divendres i dissabte per un cas de covid-19 entre els membres de la companyia, el Groupe Acrobatique de Tanger. En aplicació dels protocols implementats pel festival, els positius i els seus contactes directes han de seguir les mesures d’aïllament marcades per les autoritats sanitàries, fet que impossibilita que es dugui a terme l’espectacle.

Les persones que tenien entrades d’aquest espectacle han rebut un correu electrònic en què se’ls informa que se’ls retornaran els diners automàticament a través del mateix mètode de pagament que es va fer servir per a la compra, a partir de les 24 hores següents de la data de suspensió. A tot estirar poden tardar un mes a reingressar l’import. A més, se’ls ofereix un codi de descompte per a l’espectacle ‘Faso danse théâtre’.

En el cas de les entrades adquirides a punts de venda físics (Tiquet Rambles, al Palau de la Virreina) s’hi haurà d’anar presencialment per tramitar la devolució, a partir de dilluns, dia 12 de juliol, a les 16 h. El festival i la companyia s’han compromès a trobar una nova data d’actuació per una propera edició del Grec Festival de Barcelona.

El Grec 2021, en directe a betevé

betevé emet algunes de les propostes més interessants del Grec Festival de Barcelona 2021, des del Teatre Grec i el Mercat de les Flors, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Barcelona i l’Institut de Cultura. Es poden seguir en directe a través de la televisió i Movistar+ (canal 160), i en servei de “streaming” a través del web i de l’aplicació (disponible per a Android i iOS), o bé en diferit, en els horaris indicats.