L’Hospital Vall d’Hebron i l’Hospital de Bellvitge han eliminat les visites als pacients sense covid per evitar contagis. Les males xifres de la pandèmia en aquesta cinquena onada han fet que els hospitals de Barcelona hagin fet passes enrere en la flexibilització de les mesures contra la covid.

L’Hospital de Bellvitge va prohibir l’accés dels acompanyants des de divendres, 9 de juliol, i l’Hospital Vall d’Hebron ho va fer aquest dilluns a la tarda. Són excepcions els menors hospitalitzats, les dones de part i postpart i aquells pacients amb situacions especials de dependència o discapacitat.

Passes enrere de l’Hospital Clínic i el de Sant Pau

A l’Hospital Clínic també s’han endurit les restriccions i es torna a una visita diària d’una hora de la mateixa persona. Ho fa després d’haver relaxat les mesures i permetre dues visites al dia de la mateixa persona, una situació que es va haver de corregir de seguida per la cinquena onada.

A l’Hospital del Mar, a més, recomanen que l’acompanyant que faci les visites estigui vacunat. Si abans dues persones diferents podien visitar el malalt, ara només ho pot fer una. Per la seva banda, l’Hospital de Sant Pau manté el règim de visites que tenia fins ara, i permet dues visites al dia de la mateixa persona.