El Teatre Romea ha reobert després de les últimes restriccions amb una comèdia plena d’ironia dirigida per Cesc Gay. Es tracta de ’53 diumenges’, una història al voltant de tres germans que han quedat per parlar sobre les necessitats del seu pare que ja és gran. Qualsevol frase pot convertir-se en l’espurna que faci esclatar una discussió.

Amb Pere Arquillué, Marta Marco, Àgat Roca i Lluís Villanueva com a protagonistes, la segona obra teatral de Cesc Gay porta a l’escenari com de complicades poden arribar a ser les relacions familiars. L’actriu Àgata Roca, que interpreta la dona d’un dels germans i és qui narra la història, assegura que el públic sovint se sent identificat amb els personatges: “És una obra que, tot i semblar exagerada, en alguns moments, hi ha gent que diu que així és casa seva”, reconeix.

Teatre Romea

Fa gairebé dues setmanes que els teatres van poder aixecar el teló però molts, com el Romea, van necessitar més dies per reprogramar les funcions i adaptar-se a les restriccions. Amb aquesta estrena, Roca afirma que noten les ganes del públic d’anar al teatre i estan contents amb la resposta.

’53 diumenges’ és la segona obra de Cesc Gay, qui es va estrenar en la direcció teatral amb ‘Els veïns de dalt’. La seva primera obra la van veure 100.000 espectadors en català i 150.000 en castellà, a més de tenir recorregut internacional i representar-se en grans ciutats com Buenos Aires, Bogotà, Lisboa, Santo Domingo, Ciutat de Mèxic o Santiago de Xile.