Enguany el districte de Nou Barris no tindrà fira de Nadal i reis. Tot i això, els eixos comercials del districte aplegaran cinc espectacles durant tot el mes de desembre per dinamitzar el comerç local durant l’època de Nadal. La programació és molt variada i s’hi faran activitats de dansa, titelles, teatre, concerts, espectacles visuals i dinamitzacions específiques de Nadal. Totes estan dirigides a públics de totes les edats i l’aforament estarà limitat en compliment de la normativa sanitària pel coronavirus.

Ball per incentivar la compra al barri

Durant la tarda del primer dissabte d’activitats, el gran protagonista ha estat el ball. La carpa situada a la plaça de les Roquetes ha acollit famílies amb infants que al ritme de la música han fet una coreografia per incentivar el comerç. L’objectiu ha estat que els participants es gravessin ballant per compartir-ho a les xarxes socials i així motivar a tots els seus contactes a comprar a les botigues del barri.

Espectacles a diferents espais

Les funcions es faran en diferents espais fins al 2 de gener. Cada activitat comptarà amb diversos torns al matí i a la tarda:

  • 11 de desembre, plaça del Virrei Amat: “El senyor botiguer”
  • 12 de desembre, plaça Roja: “La senyora Serafina”
  • 23 de desembre, plaça de Francesc Layret: “L’explorador de botigues” i “El paseante”
  • 2 de gener, carrer de les Chafarinas (davant del mercat de Trinitat Nova): “Concert de Nadales” i “El paseante”