Aquest cap de setmana ha arrencat la Festa Major de Sant Antoni, que es va haver d’ajornar per la pandèmia. I per això, en un context de crisi sanitària, els escollits com a pregoners han estat tres dels sanitaris del CAP Sant Antoni. A dos quarts de 12 han llegit el pregó als Jardinets de l’Alguer. Durant la intervenció han agraït el reconeixement dels veïns del barri i han alertat de la situació en la qual es troben els centres d’atenció primària per l’increment de contagis, sobretot entre els més joves. Han demanat a la ciutadania que mantingui totes les mesures sanitàries.

Una festa major traslladada a l’estiu

Tradicionalment la Festa Major de Sant Antoni es fa durant el mes de gener, i tot i que durant aquell mes es van fer alguns actes de forma simbòlica, el gruix de les activitats es va posposar. Fins a l’11 de juliol hi ha programades desenes d’activitats a tot el barri.

Una de les destacades és l’exposició de carruatges dels Tres Tombs de Sant Antoni. Una tradició que ja té 195 anys. La pandèmia ha obligat a anul·lar la cavalcada, però tots els carruatges es poden veure a la ronda de Sant Antoni.

Hi estaran exposats aquest dissabte de 17 a 20 h i també aquest diumenge de 10 a 14 h i de 17 a 20 h. Per accedir-hi no cal reserva, però l’aforament està limitat.