cua a l'estació del nord pels tests al canet rock

L’Estació del Nord és un dels punts que ha habilitat el festival Canet Rock per fer els tests d’antígens previs a l’esdeveniment d’aquest cap de setmana. Com a resultat, durant tot el matí s’han produït llargues cues en aquest espai, de més d’una hora. El resultat negatiu en el test d’antígens és una condició imprescindible per poder entrar al recinte.

D’aquesta manera, el festival s’està convertint en un punt important de cribratge de Catalunya entre el sector de la població que està patint més contagis les últimes setmanes: els joves. Segons dades facilitades per la mateixa organització, un total de 7.900 persones s’han fet la prova fins a les 13 h als diferents punts que ha habilitat el festival arreu del territori català.

Les previsions s’han desbordat

Fonts de l’organització han explicat que molta gent ha anat a fer-se la prova abans de l’hora que tenia fixada i s’han desbordat les previsions que havien fet. Cap a quarts de quatre, el Canet Rock ja havia fet 13.300 testos d’antígens, més de la meitat dels 22.000 previstos.

Des de l’organització admeten que hi ha hagut punts problemàtics per les llargues cues, però recorden que en pandèmia les esperes per aconseguir el vistiplau per entrar en un recinte o accedir a un servei són habituals.

cua a l'estació del nord pels tests al canet rock

151 positius entre 21.000 assistents

Els tests que s’han fet des de les 9 h en quinze punts per tot Catalunya han permès detectar 151 positius d’entre les 21.000 mil persones que s’han sotmès a la prova diagnòstica. Els organitzadors celebren que els milers d’assistents puguin gaudir dels concerts sense distància de seguretat, ballant i cantant “com havien fet sempre”.

cua a l'estació del nord pels tests al canet rock